Bedrift

Heliscan har svært god historikk på sikkerhet! Det er det aller viktigste elementet i alt vi gjør. Kombinert med bred kompetanse, er vi det naturlige valget for å løse dine oppdrag.

19

Tjenester

Foto og filming fra helikopter

Bilder fra luften gir god oversikt. Har du behov for luftfoto av et spesielt område? Vil du ta bildene dine selv eller vil du at vi skal gjøre det for deg? Vi har lang erfaring med å fly ut foto- og filmfotografer fra ulike selskap. Som film- eller stillbildefotograf skal du vite at vi har de tillatelsene som trengs for at nettopp du får tatt dine drømmebilder fra lufta.

Kraft

HeliScan utfører en rekke tjenester for kraftbransjen. Vi tar på oss montering av master, isolatorkjeder, blokker og hjul samt strekking av kabler og sying av faser.
Les mer

Last

HeliScan utfører alle typer lasteoppdrag trygt, raskt og effektivt. Et eksempel på dette kan være mastekonstruksjoner som skal monteres hele eller i seksjoner. Vi bistår da fra masten blir bygget og helt fram til signalet/strømmen blir sendt. Sammen med 3 andre helikopterselskaper i Norge leverer vi helikoptertjenester som omfatter bygging, service og vedlikehold på telekommunikasjon for både norske og utenlandske telekomselskaper.

Brann

Vi utfører brannslukking med våre helikoptertyper Bell 205A-1, AS350 og EC120B. Kapasitet i våre brannbøtter varierer fra 500 liter til 1700 liter. Vi utfører også flyging under kontrollerte nedbrenninger med slukkeutstyret Raindance R3.

Vannprøvetaking

Vi har i mange år bistått spesielt svenske myndigheter med å kartlegge vannkvaliteten i innsjøer i hele Sverige. Oppdraget utføres med optimalisert ruteplanlegging på forhånd, spesialtilpasset helikopter med prøveanordning i gulv/buk på helikopter og geografisk merking på prøver som er tatt.

Skog

Helikopter er det optimale verktøyet for å kartlegge store skogsområder. Trenger du å få oversikt over store skogsområder er helikoptre et ypperlig redskap. Med et helikopter dekkes store områder på kort tid, og gjennom slik flyging gir vi deg som kunde full oversikt over tilstanden til skogen.

Vilt

Vi har et mangeårig og godt samarbeid med blant annet Statens Naturoppsyn og Norsk institutt for naturforskning for å opprettholde bærekraftige viltbestander.

Rein

Helikopter er et utmerket redskap til å utføre reindriving. Vi legger vekt på et nært samarbeid med reineier når det gjelder å samle flokken på beite og å drive dem til ønsket sted.

Taxi

Vi frakter personell fra A til B - og tilbake. Trygt, raskt og effektivt!

Jakt

For mange av oss er høstjakta hellig, enten det er rype eller større vilt man er på jakt etter. HeliScan frakter deg raskt ut i terrenget!