Privat

Skal du frakte materialer eller andre varer til et sted med dårlig veiforbindelse? I mange tilfeller kan helikoptre utføre transportarbeid langt mer effektivt og rimeligere enn lastebiler.

19

Sikkerhet først!

I HeliScan er sikkerhet det aller viktigste elementet i alt vi gjør. Vi har svært god historikk på sikkerhet, og siden oppstarten i 2010 har vi ikke hatt skader på vårt personell eller andre. Som kunde hos oss får du tjenester der piloter og bakkepersonell alltid prioriterer sikkerhet først.

Tjenester

Vare- og materielltransport

Helikopteret gjennomfører vare- og materielltransport som hengende last. Avstanden mellom last og helikopter tilpasses etter forhold og omgivelser. Gjennom vår mangeårige erfaring optimaliserer vi vekt, form og størrelse på last i hvert enkelt tilfelle. Helikopter er derfor midt i blinken for byggeprosjekter i vanskelig tilgjengelig terreng. Kanskje vil du også ha boblebad på hytta?

Persontransport

Vi frakter deg og dine fra A til B - og gjerne også tilbake igjen. Å benytte seg av helikoptertaxi er både raskt og sikkert og er rimeligere enn du kanskje trodde på forhånd! Vårt nærområde Trøndelag og Jämtland kan virkelig anbefales sett fra fugleperspektiv.

Foto og filming fra helikopter

Bilder fra luften gir god oversikt. Har du behov for luftfoto av et spesielt område? Vil du ta bildene dine selv eller vil du at vi skal gjøre det for deg? Vi har lang erfaring med å fly ut foto- og filmfotografer fra ulike selskap. Som film- eller stillbildefotograf skal du vite at vi har de tillatelsene som trengs for at nettopp du får tatt dine drømmebilder fra lufta.

Jakt

For mange av oss er høstjakta hellig, enten det er rype eller større vilt man er på jakt etter. HeliScan frakter deg raskt ut i terrenget!